Stohl András szívhez szóló üzenettel búcsúzott Bogitól - ifaktor
Stohl András öltönyben.
A Sztárban Sztár legutóbbi adásában Stohl András és Dallos Bogi állt utolsóként a veszélyzónában, ahonnan előbbit juttatták tovább a nézők.


Stohl András Mick Jaggerként állt a színpadra és nem kapott rossz pontszámot a zsűritől sem, de mivel az előző héten győztesként ért véget az adás számára, így mindenképpen meglepő, hogy ezúttal éppen csak elkerülte a kiesést.

Stohl-t nagyon megérintette, hogy ő maradt bent utolsóként, miközben végül Bogi – aki Dua Lipát utánozta – esett ki a műsorból. A kitűnő színész az Instagram-oldalán hangot is adott egy videóüzenetben szomorúságának Dallos Bogi kapcsán, ugyanakkor a maga részéről megköszönte a nézők támogatását.

„Ezen a héten is Nektek köszönhetem hogy nem ért véget számomra a @sztarbansztartv2!Borzalmasan nehéz volt ott állni @dallosbogi -val,akit nemcsak hogy emberileg megismertem és megszerettem,de olyan szakmai alázat van benne,ami miatt hatalmas út áll előtted kicsi lány!! Hiányozni fogsz”

– írta Stohl, aki a következő adásban Szandiként áll majd a színpadra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!