Gondoltad volna? Stohl András betöltötte az 55-öt - ifaktor
Stohl András
Tegnap ünnepelte 55. születésnapját Stohl András Jászai Mari-díjas színművész, műsorvezető.


Stohl Andrást jelenleg a Sztárban Sztár legújabb évadában láthatjuk hétről hétre a képernyőn és mi tagadás: remek formában van! Eddigi átalakulásai mind-mind jól sülte el, így mindannyiszor könnyedén jutott a következő fordulóba.

Karrierje magáért beszél, egyedül az ittas vezetés miatt kiszabott börtönbüntetése rondít bele a képbe, de ezt már el is felejtették az emberek, hiszen Buci évek óta ismét a csúcson van.

Stohl 1990-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Fősikolán, 2003 és 2013 között a budapesti Nemzeti Színház társulatának tagja volt, majd szabadúszóként dolgozott. A rádiózásba is belekóstolt, a Class FM reggeli műsorát vezette és több tévés produkcióban is részt vett, mígnem 2021-ben ismét a Vígszínházhoz szegődött.

Matt Damon, Hugh Grant, Brad Pitt, Daniel Craig, Jeremy Renner, Jude Law és Woody Harrelson szinkronhangjaként jelentős szereplője a magyar szinkronszakmának is. A televízióban jelenleg a TV2-nél számítanak a munkájára. Az utóbbi években legsikeresebb vetélkedője A Piramis volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!