Stohl Luca megkapta első saját műsorát - ifaktor
Stohl Luca egy kék kanapén, fekete felsőben.
Stohl Luca az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy új feladatot kapott a karrierjében, de meg fogsz lepődni, hol kötött ki.


Stohl András lánya a 168.hu-nál fogja vezetni az újonnan bejelentette, Szenzitív című podcastet.

„A 168-on szerdán induló műsora, a Szenzitív egy abszolút egyedi, izgalmas koncepcióra épül, amely ötvözi magában a megrázó, elgondolkodtató személyes történeteket, a közéleti, társadalmi kontextust és a frappáns művészeti alkotásokat."

– írja a 168.

A Szenzitívben adásonként 4-5 vendéggel járnak körbe egy-egy uralkodó alapérzelmet nagyjából egy órás időintervallumban. A műsorban mindig teret kap egy személyes történet, illetve Luca szerint fontos, hogy mindig legyen női szereplője is az adásoknak.

„2021 rengeteg változást hozott az életembe, magánéletit és munkahelyit egyaránt. Végre elárulhatom, hogy csatlakoztam a 168.hu csapatához. A Szenzitív első adását holnap láthatjátok a 168.hu-n, illetve a 168 YouTube csatornáján. Addig is olvassátok a velem készült interjút. Link a bio-ban."

– írta Luca az Instagram-oldalán, aki az interjúban sok egyéb témát is érintett.

Az interjút ide kattintva olvashatod el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!