Ide utazott el Szabó Ádám a szerelmével - ifaktor
Szabó Ádám és szerelme, Bernadett

Sok celebbel ellentétben Szabó Ádám és kedvese nem menekül a hideg idő elől, hanem pont, hogy kiélvezik a tél nyújtotta örömöket a francia Alpokban.


Korábban mi is megírtuk, hogy ki Szabó Ádám új szerelme. Úgy tűnik a zenész a fiatal édesanya, Bernadett mellett boldogabb, mint valaha. A pár nemrég vállalta fel nyilvánosan is a kapcsolatukat, azóta pedig több fotót is megosztanak az életükből a rajongókkal.

A friss szerelmespár a francia Alpokba szökött el, hogy egyik kedvenc sportjuknak hódolhassanak, a síelésnek. Bár Ádám Instagram-bejegyzésében árulta el a követőinek, hogy 15 éve nem állt sílécre, de most imádja minden percét.

,,Easy ⛷ 15 éve síeltem utoljára, de úgy érzem, hogy ezt minden évben meg kell ismételni, mert ez valami csoda! Főleg #courchevel… Ilyet mèg nem tapasztaltam az életemben, hogy valami tájat, jelenséget és életérzést ennyire csodáljak és élvezzek! Főleg, hogy a barátnőmmel élhetem ezt át, külön egy mese.. ❤️”

-írta az Instagram-bejegyzésében Ádám.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!