Követői imádják Szabó Dóra festményeit - ifaktor
Szabó Dóra egy kanapén fehér zakóban

Szabó Dóra hobbija egy igazi meditatív élmény a számára, azonban követői nem csak imádják a festményeit, de akad, aki szívesen meg is vásárolja azokat.


Szabó Dórát, mint műsorvezetőt ismerhetik a legtöbben és kevesen tudnak a hobbijáról. Ugyanis Dóra, amikor csak ideje engedi szeret festeni. Számára ez egy igazán különleges élmény, amelyet mindenkinek szívesen ajánl.

Azonban a műsorvezető hobbija elkezdte kinőni magát és már volt nem egy, olyan festménye, amelyet egy érdeklődő meg is vásárolt. Dóra ezektől egyáltalán nem zárkózik el és több elkészült alkotását is megoszt az Instagram-történetében.

,,Nagyon köszönöm azt a sok pozitív visszajelzést, amit a festményeimmel kapcsolatban adtok!🙏 Ebből is tudja az ember, hogy akkor jó az irány amerre elindult. A művészet mindig szerves része volt az életemnek. A tánccal kezdődött, a színészet iránti szeretettel folytatódik és most kiegészül a festéssel. Nem nagyon láttátok eddig ezeket az arcaimat, de most a műsorvezetés és háziasszonykodás mellett ezeket is megmutatom nektek itt.”

-írta Instagram-bejegyzésében Dóra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!