Szabó Győző óriási rajongója lehet A nagy pénzrablásnak - ifaktor
Szabó Győző karácsonyi hangulatú képen, egy farmer ingben mosolyog

Szabó Győző és felesége mérföldkőhöz értek családi életüket tekintve. Gyarapodtak, méghozzá nem is akármilyen taggal, akinek névadásából arra következtetünk, hogy a színész rajonghat A nagy pénzrablás sorozatért.


Szabó Győző és felesége Rezes Judit végre boldog kutyatulajdonosok. Azonban az út amin idáig eljutottak, a színész múltjából eredeztethetően, nem volt egyszerű. Győző azonban megtanult túllendülni a korábbi rossz tapasztalásain, így fogadták örökbe első kutyájukat, melynek a Tokió nevet adták.

"Három gyerekkori traumám is volt a kutyákkal, így később is tartottam tőlük egy kicsit. A sors mégis úgy hozta, hogy három nagy moziban is kutyával kellett dolgoznom, sőt olyan reklámfilm is volt, ahol egy kutya volt a partnerem. A gyártás mindig félve vezette fel nekem, hogy négylábúval kell forgatnom, mert tudták, hogy van bennem egy ódzkodás."


Nyilatkozta a színész a Sláger FM-nek.

"Legutóbb a Vigyél Haza Alapítvány naptárfotózásán dolgoztam együtt kutyával, ami nemcsak egy remek hangulatú fotózás volt, de jó célt is szolgált. A mi kis falunk szereplői és egy-egy örökbefogadható kutyus álltak modellt azért, hogy örökbefogadásra ösztönözzék a leendő kutyagazdikat. Málna, akivel én fotózkodtam, igazán tüneményes volt."

Győző ezen az alkalmon közelebb engedte szívéhez a kutyákat, aminek eredménye az lett, hogy örökbe fogadtak egyet.

"Judit egy ideje már mondogatta, hogy jó lenne nekünk egy kutya. Igaz, ő egy fajtatisztát szeretett volna. Aztán egy autómosóban szembejött velem Tokió, aki egy ideiglenes örökbefogadónál volt. Ez a tündéri fekete kiskutya végül a miénk lett. Teljesen új érzés számomra, hogy van egy kutyánk, hiszen soha, semmilyen házi kedvencem nem volt. Eddig minden nagyon jól alakul, remélem a folytatás is legalább ilyen jó lesz Tokióval."

Egyelőre nem tudni, hogy a Tokió nevet azért választották, mert imádják a várost, vagy mert a fekete haj és természet, rendkívül hajaz A Nagy Pénzrablás című sorozat egyik főszereplőjére, akit nem mellesleg Tokiónak hívnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!