Szabó Klaudia durván villantós képet posztolt magáról - ifaktor

A nyár a legideálisabb, hogy mindenki meg tudja mutatni legjobb formáját. Szabó Klaudia legújabb képe sokat felfed idomaiból.


Klaudia legújabb Instagram-bejegyzésében görögországi nyaralásán láthatjuk Santorini szigetén. A lány elképesztő érzékkel pózol egy narancssárga bikiniben, mely kebleit szinte alig takarja.

Bízvást állíthatjuk, hogy a nagy nyári melegben ez a fotó csak még jobban felforrósítja a hangulatot. Klaudia napbarnított bőre és fekete haja csak még nagyobb kontrasztot adnak az összhatásnak, ami egyszerűen lenyűgöző.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Kivétel nélkül minden kommentelő csodálja a lányt és nem győzik méltatni szépségét és kecsességét. Mi is csak egyet tudunk érteni azzal, hogy nem mindennapi látvány tárul a szemünk elé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!