Rajongói szerint eljegyezték Szabó Zsófit - ifaktor
Szabó Zsófi és Shane Tusup
Szabó Zsófi kockahasat villantott
Instagram/ @bognarbogi

Rajongói szerint eljegyezték Szabó Zsófit

Szabó Zsófi és Shane Tusup boldogabbnak tűnik, mint eddig valaha. A fiatal műsorvezető szinte ragyog. A pár Monacoba szökött el a kíváncsi szemek elől, de követőik szerint az eljegyzésre is sor került külföldön.


Szabó Zsófi mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy új párja nem más, mint a népszerű edző, Shane Tusup. A pár ritkán enged azóta betekintést a magánéletükbe, azonba most, hogy kiruccantak Monacoba, rengeteg fotót osztanak meg a rajongóikkal az Instagram-oldalukon.

Zsófi és Tusup is rendkívül boldognak tűnik és több követőjük is megjegyezte, hogy soha nem látták őket ennyi mosolyogni. Azonban volt még egy részlet, amelyet kiszúrtak. Úgy gondolják, az utazás oka sokkal komolyabb, konkrétan az, hogy Tusup el is jegyezte szerelmét, hiszen Zsófi feltűnően takarja a kezét minden képen. A rajongók úgy vélik eljegyzési gyűrűét rejtegeti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!