Szabó Zsófi és Fluor Tomi összejöttek? - ifaktor
Szabó Zsófi és Fluor Tomi az RTL Klub Fókusz riportjában

Korábban már mi is írtunk a sztárok, Szabó Zsófi és Fluor Tomi rejtélyesen egyre aktívabb baráti kapcsolatáról, amit úgy tűnt, hogy a közösségi médiában sem akartak tagadni.


Persze az egész sokkal korábban egy viccel indult, amivel Fluor Tomi barátai által volt szívatva, azonban Zsófi simán bele ment a buliba és ő is partner volt a „csináljunk úgy, mintha lenne köztünk valami" buliban.

Most azonban az RTL Klub Fókusz című műsorában megkérdezték a fiatal sztárokat, hogy valójában mi történik kettőjük között, ugyanis az ártatlan mókázás már rég nem úgy tűnik, mintha csak viccelődés lenne.

„Bennem nincs semmiféle kavarás. Nekem tetszik a Zsófi és próbálom kinyomozni az ő érzelmeit"

- hallható az interjú során Fluor Tomitól, majd később Zsófi így nyilatkozott:

„Na hát figyeljetek, mindenki gondoljon, amit akar a Tomival bonyolódó viszonyomról, hogy ez barátság, vagy húzzuk egymást, esetleg humorunk van, netán szerelmesek vagyunk. Mindenki gondoljon, amit akar. Erre utaló jelek mindig vannak, voltak és lesznek is"

- üzente meg a Fókusz műsorának Zsófi egy videó formájában. Mi pedig már nagyon izgatottan várjuk, hogy mi sül ki az egészből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!