Szabyest ismét belopta magát rajongói szívébe koncertjén - ifaktor

A fiatal Szabó Szabolcs, vagy más néven Szabyest, fiatal kora ellenére hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Instagram-oldalán már 135 ezren követik. Legutóbbi posztjában elmondta, hogyan is érez a fellépéseivel kapcsolatban és persze, hogy mennyire szereti rajongóit. Nemrégiben különleges gesztust is tett egyik koncertjén.


Így szólnak Szabi gondolatai a kép mellett:

„Nekem ti a barátaim vagytok. A koncertek nem rólam, hanem rólunk szólnak, nem azért szeretek eljárni, mert engem sztároltok, hanem mert itt találkozhatunk úgy, hogy nevetünk, énekelünk és jól érezzük magunkat. Ezért szeretem járni az országot, aktívan zenélni és koncertezni, mert én veletek együtt érzem jól magam. Ez nem műsor, ez szeretet."

Szabinak láthatóan szerény hozzáállása van hírnevéhez és közkedveltségéhez képest. A fiú közzétett gondolatai csak fokozzák a hangulatát a képnek, amihez szánta, hiszen azon éppen koncertje közben egy ajándék cédét ad át egyik rajongójának, aki ezt láthatóan óriási örömmel fogadja.

A hozzászólásokban volt, aki kifejezte tetszését Szabi kinézete iránt is. Még az ajándékozott is megszólalt:


„Szeretem ezt a felsődet. Olyan tipik konci kabàt."
„Ott voltam. A képen pont az én kezembe adod a CD-t."

További sok sikert kívánunk Szabinak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!