Itt tart Széphalmi Juliska fél évvel műtétje után - ifaktor
Széphalmi Juliska a lábát öleli, fekete hajjal, vörös rúzzsal

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a népszerű táncművész, Széphalmi Juliska egy komoly operáción esett át, amiben a térdét műtötték meg.


Az operáció óta már fél év eltel és Juliska elárulta követőinek, hogy hogyan halad a terápiával és hogyan érzi magát jelenleg a bőrében.

Mindezt Instagram-oldalán közölte követőivel, ahova még egy videót is megosztott magáról, amin épp trenírozza a lábát. Nekünk úgy tűnik a videó alapján, hogy Juliska nagyon szépen gyógyul.

,,Fél éve műtötték a térdemet!🤭 Hihetetlen hogy telik az idő! Továbbra is nagyon tudatosan és lelkiismeretesen csinálom a rehabilitációt, hiszen mindenki azt mondta, ha ezt nem veszem eléggé komolyan akkor cseszhetem…☹️
Na de hol tartok most: 6 hónappal az ACL műtétet követően elkezdtük bevezetni a rotációs mozgásokkal járó gyakorlatokat, melyek elengedhetetlenek a rehab szempontjából, főleg, ha az ember lánya táncművész.😁💃 Ebből kifolyólag a rehabilitáció célja a specifikus terhelésre való felkészülés (tánc, futás), így a gyakorlatok olyan elemeket (is) tartalmaznak, melyek a munka vagy hobbi🏃🏻♀️ során előfordulhatnak.
Szóval gőzerővel készülünk a színpadra való visszatérésre, illetve a kisebb-nagyobb sportversenyekre"

- olvasható Juliska bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!