Széphalmi Juliska már nem szorul rehabilitációra - ifaktor
Széphalmi Juliska kék pulcsiban ül egy padon a parkban, fekete hosszú hajjal

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Széphalmi Juliska tavaly szeptemberben térd műtéten esett át, aminek a gyógyulási folyamata hosszú idő volt.


Most azonban Juliska már elhagyhatja a rehabilitálást, ami 7 teljes hónapig tartott, bár a gyógyulás valós ideje egy év, ami szeptemberben telik le.

A táncművész ennek ellenére már elkezdte színházi munkáit és nagyon boldog, hogy sikeresen felépült a műtétet követően hála a rehabilitációnak.

,,Hát egy szakasz lezárult. Nagyon furcsa érzés. Kialakul egy rutin, mégiscsak 7 hónapon keresztül folyton ide jártam. Ez volt a biztos pont, most pedig elengedik a kezemet.. kicsit olyan mint egy ballagás!🙈 Tényleg szinte haza jártam, mindenki kedves volt velem mindig, segítőkész, odafigyeltek rám, fontos voltam! Az elejétől a végéig elkísértek, vigyáztak rám. Persze a teljes gyógyulás egy év, ami ugye szeptember, de☝🏼elkezdhetem a színházi táncos munkámat"

- mesélte követőinek Instagram-oldalán a táncművész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!