Széphalmi Juliska extrém tetoválást csináltatott - ifaktor
Sánta Juliska egy fánál áll fekete hosszú hajjal
Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén
Instagram/ @juliska_official

Széphalmi Juliska extrém tetoválást csináltatott

Széphalmi Juliska egy igazán bevállalós tetoválás mellett döntött, amit az oldalára készített el egy művész. A színésznő imádja a mintát, amit választott főként azért is mert egy különleges személy rajzolta neki.


Széphalmi Juliska bizony már korábban is vállalt be tetoválást, azonban az, amelyet most készített a legnagyobb a testén. A fiatal színésznő egy nagyon különleges mintát varratott magára, ugyanis egy fontos személy készítette el számára. Nem más, mint egy barátnője, aki régóta az élete része és főiskola után együtt is laktak Juliskával.

A színésznő három virágot ábrázoló rajzot választott, amit teljes mértékben a magáénak érez. Juliska nagyon gondosan választja ki a tetoválásait, ugyanis tisztában van vele, hogy azok egy életen át elkísérik.

,,Egészség. Béke. Szeretet. virágai, drága Rubinka barátnőm rajza alapján. Különleges kombó ez, nyilván a tetoválások egy életen át elkísérnek, ott vannak, a jelentésük szintén egy életre szól. Rubinka barátnőm is már elég régóta kísér barátsággal és hiszem hogy egy életen át, szuperkülönleges, megható érzés, hogy az ő velem kapcsolatos érzései rajza által, rajtam lesznek ezután!❤️ Köszönöm!🙏”

-írta Juliska az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!