Szily Nóra az interneten találta meg a szerelmét - ifaktor
Szily Nóra

A műsorvezető hosszú ideje vágyott már a szerelemre.


Endrei Judit Korhatártalanul című műsorának volt vendége nemrég Szily Nóra, aki elárulta, hogy egy ideje már foglalt a szíve. Az újságírónő egy barátja unszolására regisztrált egy népszerű társkereső oldalra, ahol sokféle emberrel tudott beszélgetni, de szerencsére rossz tapasztalatokról ne tudott beszámolni.

"Nagyon érdekesek voltak rám a reakciók: az első, hogy biztos egy kamuprofil, ez nem lehet a Szily Nóra, a második, ha már mégiscsak, biztos könyvet akar írni ebből, a harmadik pedig az, hogy jövök én ahhoz, hogy a Szily Nóra? Szóval nem egyszerű. Tisztelettudó emberekkel ismerkedtem meg, más kérdés, hogy többnyire vagy leginkább nem volt folytatása. De nekem nem volt rossz tapasztalatom. Biztos azért, mert nagyon szigorú a szűrőm"

-árulta el.

Ezután pedig Nóra arról is mesélt, ő hogyan viselkedik egy kapcsolatban. A műsorvezető bizony romantikus típus és, amikor szerelmes hajlamos úgy viselkedni, mint egy igazi kamasz. Nóra Instagram-oldalán már egy ideje egyértelmű, hogy kapcsolatban él, de párja arcát még nem fedte fel a nagyvilágnak.

"Mondjuk úgy, hogy volt már randevúm. Én egy bújós vagyok, egy cirógatós, én egy huncut vagyok. Az a nő, aki egyébként helyt képes állni az életében, és teszi a dolgát, és kontroll alatt tart mindent, és a vállán elviszi, amit el kell, de bennem ott él az a kamaszos lány, aki szeret kézen fogva sétálni, aki szeret valakinek a szemébe nézni, aki szereti, ha megfogják a kezét, és megpuszilják vagy megölelik, vagy minőségi időt eltölteni, órákig beszélgetni, együtt zenét hallgatni, közös élményeket átélni. Én nem egy emberre vágyom, aki megváltja az életemet és kifizeti a lakáshitelemet, és megtámaszt engem, mert állok én a két lábamon a földön, hanem akivel együtt többek vagyunk, együtt több örömöt élünk át, én erre vágyom"

– fogalmazott Endrei Judit kérdésére a műsorvezető.

(Ripost)

Ne hagyd ki!