Szívhez szóló üzenettel emlékezett meg Kobe Bryantről felesége - ifaktor

A tragikus esetet követően az egész világ megrendült.


Egy szívhez szóló és rendkívül megható üzenettel emlékezett meg Vanessa Bryant néhai férjéről Kobe Bryantről, aki most lett volna 43 éves.

A születésnapi megemlékezések megszámlálhatatlan számban érkeztek mind világsztároktól és a sportok valaha létezett legnagyobbjaitól, valamint a kosárlabda rajongóktól.

Vanessa erre az alkalomra egy gyönyörű képpel és egy megható szöveggel érkezett az Instagramra.

„Boldog születésnapot Papi. Nagyon szeretlek, örökké..43"

Bryant és 13 éves kislánya Gianna, 2020 januárjában egy szörnyű helikopter tragédiában vesztették életüket. Azóta egyszer Vanessa elmondta, hogy leírhatatlan a fájdalom, amin a baleset óta keresztül megy.

„Az ágyban feküdni és csak sírni nem fog változtatni semmit azon, hogy a családom már nem lesz ugyanaz mint volt. De felkelni az ágyból és menni előre, ez fogja szebbé tenni mind a lányaim, mind pedig az én napomat. Szóval ezt csinálom."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!