Stohl Andrásnak és párjának új házikedvence lett - ifaktor

Új kiskedvenccel bővült Stolh Andrásék családja! Most megtudhatjuk, milyen új jövevény is rabolta el a szívüket.


A népszerű színész és felesége, Vica a Mokka műsorában mesélték el, hogy egy kis tacskó teszi máris színesebbé az életüket. Nagy örömmel számolnak be róla, hogy milyen is az élet egy kutyussal.

András így kezdi:

„Kertes házban laktam, nekem mindig voltak kutyáim, csak nagyobb testűek. Chili hét hetesen került hozzánk, ezért bent kezdett, és most egyelőre benti-kinti kutya. De nagyon szórakoztató."

- meséli kedvesen Stohl, aki hozzáteszi, hogy párja korábban nagyon is ódzkodott a kutyáktól, mert inkább cicapárti volt.

Mostanra azonban már Vica is szépen összebarátkozott Chilivel. András elmondása szerint, amint meglátta a kis tacskót az szerelem volt első látásra.

Sok boldog percet kívánunk még Andráséknak a kis jövevénnyel!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!