Szívszorító videót osztott meg Pumped Gabo közösségi oldalán - ifaktor
Pumped Gabó klímaválságos plakátot tart maga elé

Korábban már megírtuk, hogy egy ideje a népszerű influenszer, Pumped Gabo is keményen kiáll a környezetvédelem mellett és tesz bolygónk jövőjéért. Legújabb Instaram-bejegyzésében is így tesz.


A videó, amit Gabo megosztott Instagram-oldalán olyannyira szívszorító, hogy folyamatosan küszködnünk kell könnyeinkkel. Az ember sokat hall róla és tudja is, hogy bajban van Földünk, azonban az egészen más érzés, amikor ezt konkrétan elénk tárják.

Gabo így tett. És szerintünk nagyon jól tette, hogy megmutatta közel 150 ezer követőjének, hogy micsoda hatalmas gondban van az állatvilág az emberi pusztítások miatt. Az influenszer videójában egy teknőst próbálnak megmenteni, aki lenyelt több méter hosszúságú műanyagot.

„Nagyon szomorú lettem 😢 Egyfolytában szó van a Covidrol, Brüsszel-Orbán >>harcáról<< , a migránsokról, de hogy szétb*sszuk a környezetünket arról alig 😢 Már lassan 8milliárdan vagyunk, kizsákmányoljuk a földet putrit hagyva magunk után, pedig nincs másik!! Azt sem értem, miért nem elég 1 max 2 gyerek, miért kell 3-4-5?? A gyerekcsinálás helyett nem lehetne önmegvalósítani? Húzzátok ki időben mert nem bír el minket a föld. 🌎 Te is tehetsz ellene, a biomba kitettem egy linket, egy petíciót az eldobható műanyagok ellen. 1 perc 🌎♥️🙏🏽 a jövődért. @greenpeacehu"

- olvasható Gabo megható bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!