Kibékült a "Sztárban Sztár" szerelmes párja - ifaktor
békefi viktória és feng yaou
Mérföldkőhöz érkezett Bekefi Viktória
Instagram/@viktoriabekefi

Kibékült a "Sztárban Sztár" szerelmes párja

Eléggé megijesztette áprilisi csínytevésével szerelmét a népszerű acapella előadó, Feng Ya Ou. Az énekes, azonban legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg a követőiknek, hogy szent a béke köztük Békefi Vikivel.


Az április elsejét sok sztár is kihasználta és kapott az alkalmon, hogy megviccelje az újságírókat. Így tett a Sztárban Sztár című műsorban népszerűséget szerző, Feng Ya Ou is, akinek emellett sikerült szerelmét is megtréfálnia.

Ugyanis az említett napon az énekes egy Instagram-történetet osztott meg, amelyben csak annyit írt: ,, ennyi volt!”. Az egyik legnépszerűbb online magazin fel is kereste Ya Out ezzel kapcsolatban és a zenész elárulta, hogy csupán egy áprilisi tréfának szánta az egészet és szerelme is megijedve hívta őt fel. Azonban most már úgy tűnik, sikerült kiengesztelnie Békefi Vikit.

,,Kibékültünk!😄❤️
Nem csak megkerestek, de meg is írták az újságok a kis csínytevésemet🤓😅Nem gondoltam, hogy ennyire működni fog ez a kis kis tréfa🤷🏻♂️ Mondjuk azt nem tudom, hogy Vikit miért kell kiengesztelnem az orrspray után még egy fürdéssel is…de hát fontos a békesség😂”

-írta az Instagram-bejegyzésében az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!