Sztárok, akikre 2021-ben talált rá a szelem - ifaktor
Sztárok, akikre 2021-ben talált rá a szelem
silhouette of woman standing on beach during sunset
Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Sztárok, akikre 2021-ben talált rá a szelem

Bár 2021 a 2020-as évhez hasonlóan nem volt túl szerencsés, azért akadtak olyan sztárok, akikre ennek ellenére ekkor talált rá a szerelem. Legnagyobb boldogságunkra össze is írtuk őket!


Megan Fox & Machine Gun Kelly

A népszerű sztárpárról korábban már mi is írtunk, hiszen kapcsolatuk nyilvánossága egyenesen felrobbantotta az internetet. Megan Fox és zenész párja kapcsolatuk viccesen kezdődött, azonban mostanra már igen komollyá vált.

JLo & Ben Affleck

Minden idők legromantikusabb sztárpárosának egyértelműen JLo-t és Ben Afflecket nyilváníthatjuk. Kapcsolatuk nem most kezdődött, azonban szakításuk után 2021-ben találtak egymásra újra, rajongóik legnagyobb örömére. A párost azóta is kamerák kereszttüzében láthatjuk.

Szabó Zsófi & Shane Tusup

Bár mint sokan mások, úgy Szabó Zsófi is egy nehéz évet hagyhat maga mögött. A 2021-es év vége mégis meghozta számára az igazi, felhőtlen boldogságot. Hosszú Katinka exe, Shane Tusup személyében találta meg a műsorvezetőnő újra a szerelmet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!