Özönlenek a pozitív reakciók a magyar sztárpár duettjére - ifaktor
Feng Ya Ou és Békefi Viktória a Duna TV Csináljuk a fesztivált című műsorában.
A Duna TV Csináljuk a fesztivált! című műsorának legutóbbi adásában az Ajándék című 2000-es években íródott dalt adta elő az ország egyik elsőszámú énekes sztárpárosa, Feng Ya Ou és Békefi Viktória.


Az énekes-színésznő, Békefi Viki és Feng Ya Ou a Sztárban sztár leszek! felvételei után zúgtak egymásba, majd kisvártatva össze is költöztek néhány hónap után.

Az énekes páros azóta nem csak a magánéletben, de a karrierben is hamar nagy összhangba kerültek, ugyanis rendszeresen adnak ki közös dalokat, valamint lépnek fel egy színpadon.

Ezúttal a Duna TV-n is hasonló történt, ugyanis az elmúlt évszázad ikonikus magyar dalait megszólaltató, Csináljuk a fesztivált!-ban közösen adták elő az Ajándék című nótát.

A dal annyira jól sikerült, hogy csak pozitív visszajelzéseket kaptak a csatorna Facebook-oldalán – ami azért a közösségi médiában nem kis dolognak számít.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!