Így találkoztak és estek egymásba a híres sztárpárok - ifaktor
Joe Jonas és Sophie Turner az esküvőjük napján

Szerelem első látásra...vagy mégsem? A hírességek pont ugyanolyanok, mint mi, amikor megismerkednek egymással – akár a munkahelyükön, akár egy közös baráton keresztül találkoznak, a menetrend ugyanaz, mint egy hétköznapi ember esetében.


Harry herceg és Meghan Markle

Tündérmesébe illő románcuk akkor kezdődött, amikor 2016-ban egy közös barátjuk vakrandira hívta őket. Harry királyi háttere ellenére a Suits című sorozatból ismert színésznőnek nem voltak előítéletei a herceggel kapcsolatban.

"Mivel az Államokból származom, az ember itt nem úgy nő fel, hogy teljesen képben van a királyi családról"

- mondta 2017-ben a BBC-nek.

"Nem sokat tudtam róla, így az egyetlen dolog, amit megkérdeztem [a közös barátunktól], amikor azt mondta, hogy össze akar hozni minket, az volt, hogy 'Nos, kedves?'. Mert ha nem az, akkor egyszerűen ennek a találkozásnak nincs semmi értelme."

A pár között azonnal szikra lobbant, és elkezdték tervezni a második randit is.

"Találkoztunk egy italra, és aztán azt hiszem, nagyon gyorsan azt mondtuk: 'Nos, mit csinálunk holnap? Találkoznunk kellene újra"

- mondta Markle.

Harry és az egykori színésznő 2017 novemberében jelentették be eljegyzésüket, és 2018 májusában kötötték össze az életüket. Egy évvel később a párnak megszületett közös gyermekük, Archie.

Egyes sztárpárok úgy ismerkedtek meg, hogy közben mással voltak kapcsolatban.

Blake Lively és Ryan Reynolds 

A közkedvelt színészek szerelmespárt játszottak a 2011-es Zöld Lámpás című filmben. A kaliforniai lány akkoriban a Gossip Girl-sztárjával, Penn Badgley-vel járt, Reynolds pedig Scarlett Johansson férje volt. Miután a Deadpool sztárja és Lively is szingli lett, dupla randira mentek – ám ekkor még valaki mással.

"Akkor még haverok voltunk"

- mondta Reynolds az Entertainment Weeklynek 2016-ban.

"Emlékszem, vicces volt, mert körülbelül egy évig a Zöld Lámpás forgatása után mindketten szinglik voltunk. Elmentünk egy dupla randira. Ő egy másik sráccal randizott, én pedig egy másik lánnyal".

Hozzátette:

"Az volt a legcikibb randi, mert olyanok voltunk, mint a tűzijáték, amikor egymásnak estünk. Először furcsa volt, mert előtte sokáig haverok voltunk. Szerintem az a legjobb módja egy kapcsolatnak, ha barátként kezdjük".

Reynolds és Lively 2012 szeptemberében házasodtak össze, azóta három gyermekük született: James, Inez és Betty.

Dylan Sprouse és Palvin Barbi

Dylan bevallotta, hogy az Instagramon kezdeményezett beszélgetést először a modellel.

"Követett engem Instán, és úgy voltam vele, egy próbát megér, úgyhogy írtam neki egy privát üzenetet."

- mondta a W magazinnak egy 2019 februárjában.

"Azt mondtam neki: 'Hé, nem tudom, hogy sokáig leszel-e New Yorkban, de lóghatnánk együtt, ha van kedved. Itt a számom.' A következő hat hónapban nem kaptam választ".

Majd a pár végül összejött.

"Dylannel minden olyan könnyűnek tűnt"

- mondta Barbi.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Gosling és Mendes futólag ugyan ismerték egymást, ám csak Túl a fenyvesen című film forgatásán szerettek egymásba. A film rendezője, Derek Cianfrance elárulta, hogy valójában Gosling ajánlotta Mendest a szerepre.

"Azt mondta: 'Találkoznod kellene Evával, mert nagyszerű, szerintem sok mindent tud nyújtani, amit az emberek talán még nem láttak, ami nagyszerű lenne'"

- mondta Cianfrance a Moviefone.com-nak.

"Szóval azt mondtam, hogy 'oké'."

David Beckham és Victoria Beckham

A focista már jóval azelőtt szemet vetett az énekesnőre, hogy megismerkedtek volna. Bár először 1997-ben találkoztak a Manchester United jótékonysági meccsén, a futballista a The Sun-nak bevallotta, hogy a Spice Girls "Say You'll Be There" című klipjének megtekintése után már teljesen odavolt jövendőbelijéért. Beckham a lapnak felidézte régi érzéseit és gondolatait:

"Ez az a lány, aki nekem való, és meg fogom szerezni! Ő testesíti meg számomra a tökéletes nőt. Tudtam, ha ő akar engem, akkor örökké együtt leszünk".

Joe Jonas és Sophie Turner

A pár története 2016-ban kezdődött, miután a Jonas Brothers tagja üzenetet küldött a Game of Thrones színésznőjének közösségi média oldalára. Turner a Harper'z Bazaar U.K. 2019. májusi számának nyilatkozott:

"Az Instagramon követtük egymást, és egy szép napon, a semmiből, üzenetet küldött nekem".

A pár végül randizni kezdett, és a DNCE frontembere 2017 októberében tette fel a nagy kérdést – Sophie természetesen igent mondott Joenak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!