Nagy álma vált valóra T. Dannynek - ifaktor
T. Danny és Curtis a háztetőn
T. Danny Instagram-oldalán osztotta meg boldogságát követőivel, ugyanis vasárnap a Sztárban sztár leszek! műsorában és Curtis oldalán lépett fel. Ezzel pedig egy gyerekkori álma vált valóra.


T. Danny egy aranyos gyerekkori történetet osztott meg követőivel, Instagram-oldalán. A fiatal zenésznek egy régi álma vált valóra vasárnap este. A nemrég visszavonult Curtis oldalán lépett fel, a Sztárban sztár leszek! műsorában. Ez hatalmas megtiszteltetés volt számára, ugyanis nemcsak azért, mert rajongó tábora is láthatta őt a tévében, de azért is mert azok az emberek előtt léphetett fel, akikre ő maga is felnéz. Több zenésztársa is gratulált neki a kommentszekcióban, mint például Pápai Joci, Tiah, Horváth Tomi és Rico.

,,Annó kicsiként mindig elbújtam a kanapé mögé, nehogy apám észrevegye, hogy én is nézem a tévét. Igyekeztem megúszni, hogy elküldjön aludni, mondván, hogy másnap iskola van. Tegnap este az a megtiszteltetés ért, hogy azon emberek között állhattam ki milliók elé szerepelni, akikre mindig is felnéztem. Hálás vagyok, hogy itt lehetek. Akármilyen klisésen hangzik; az álmok valóra válnak.
Tegnap így történt.
Úgy éreztem, hogy valahol a képernyő másik oldalán ott néz csillogó szemekkel a kicsi Dani, a kanapé mögé bújva… és büszke rám."

-írta bejegyzéséhez T. Danny.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!