T. Danny ezt a zenéjét soha többé nem akarja hallani - ifaktor
T. Danny piros felsőben, egy pohárral a kezében száll ki az autóból

Instagram-oldalán számolt be a fiatal és népszerű zenész, T. Danny legújabb dalpremierjéről, aminek kicsit sem kerített nagy feneket, még klip sem készült hozzá.


Posztjában a zenész elárulta, hogy a legújabb dal a legnagyobb fájdalmáról íródott és egyszerűen képtelen újra hallgatni, így soha többet nem is szeretné meghallani.

A ,,Még Egyszer" című dala hamar felismerhető, hogy egy fájdalmas szakításról szól, amin úgy tűnik Danny továbbra sincsen túl és a művészetbe öli fájdalmát.

,,Ez a dal életem legmélyebb és legsötétebb időszakában készült. Fáj hallgatnom. Fáj emlékeznem. Zenében mondom el, mert máshogy nem tudom. Kiadom, de én többet nem akarom hallani. Egy darab belőlem, nektek"

- írta közösségi oldalán a sztár, amire özönlöttek is azonnal a kommentek.

Közel 300 kommentet kapott T. Danny, amik kivétel nélkül mind az új dalt dicsérik. Úgy néz ki, hogy Danny helyett a rajongói fogják rongyosra hallgatni az új számot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!