Tápai Szabina: „A lányok érkezésével nyugalom szállt belém” - ifaktor
Tápai Szabina fekete ruhában fekete háttér előtt áll, szőke hajjal

A népszerű influenszer, Tápai Szabina Instagram-oldalán mesélt videó üzenetben követőinek az anyaságról és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne mostanában.


Az anyaság nem egyszerű feladat. Ezt Szabina is elmesélte követőinek Insta-bejegyzésében, illetve azt is, hogy számára a nyugalmat a két lánya születése hozta meg.

Az influenszer elárulta, hogy mostanában rettentően kialvatlan és fáradt, de ez a fajta fáradtság és türelem megéri, hiszen három csodálatos gyermek édesanyja lehet, akiktől mérhetetlen szeretetet kap nap, mint nap.

,,Egy anya gondolatai. Egy hosszúra nyúlt éjszaka után. 3 csodás gyermek anyukája vagyok. Olykor kialvatlanul, fáradtan. Senkinek sem akarok megfelelni, csak talán nekik. Ami olykor sikerül, olykor úgy érzem nem. De ez is teljesen természetes.
Hogy mikor is tanultam meg, csúnyán szólva … -ni a negatív emberekre? Már a kézilabda pályafutásom alatt. Mert kommentek és vélemények már abban az időben is voltak. Én ezt teljesen ki tudom zárni. Talán azért, mert magammal foglalkozom. Boldog vagyok, szeretem magam, sokat mosolygok, nekem is vannak rosszabb és jobb napjaim. De magammal foglakozom. Igyekszem fejlődni, tanulni minden nap. Az emberek másokra vetített kritikája, rosszindulata az mind önmaguk elégedetlenségéből fakad"

- írta videó bejegyzéséhez Szabina Instagram-oldalán, amit ide kattintva láthattok.

Szabina követőinek nagyon tetszettek az influenszer őszinte gondolatai, amiket bátran megosztott a több mint 200 ezres követőtáborával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!