Tápai Szabina női mozgalmat indított - ifaktor
Tápai Szabina fekete kapucnis pulcsiban áll fehér háttér előtt
Tápai Szabina szülés után is bomba formában van
Instagram/ @insoulhungary

Tápai Szabina női mozgalmat indított

Tápai Szabina szükségét érzi annak, hogy időről időre felszólaljanak a nők annak érdekében, hogy minél valósághűbb világot mutasson a social média. A sportoló szerint volt rá példa, hogy az ő önbizalma is megingott a sok „tökéletes” nő láttán az interneten.


Tápai Szabina egy nem mindennapi videót osztott meg követőivel az Instagram-oldalán. A háromgyerekes édesanya smink nélküli arcát mutatta meg a rajongóinak és érdekes történtet is elmesélt. Miszerint az utóbbi időben tudatosan megfigyelte bizonyos ismertebb influenszerek bejegyzéseit és azt vette észre, hogy a legtöbben mindig tökéletes oldalukat szeretnék mutatni a nagy világnak. Többnyire sminkben osztanak meg képeket, stúdiókban professzionális körülmények között készült fotókat osztanak meg, azonban emellett a természetességet és az önelfogadást hirdetik, azoknak akik felnéznek rájuk.

Maga a téma az nem új keletű, ugyanis sokan megosztották már véleményüket ezzel kapcsolatban, illetve több influenszer is megmutatta már smink nélküli arcát az Instagram-oldalán. Most Szabina is beállt ezekhez az emberekhez. A kézilabdázó elárulta, hogy az utóbbi időben volt, hogy őt is megviselte ez helyzet és a „tökéletes” nők fényképeit nézegetve neki is elment az önbizalma.

Ezért szeretné bejegyzésével megnyugtatni a hasonló helyzetben lévő nőket, lányokat. Ezzel a témával kapcsolatban szeretne elindítani egy mozgalmat, amelynek keretein belül arra kér minden vállalkozó szellemű nőt, hogy töltsenek fel ők is magukról egy fotót vagy videót, amelyben nem viselnek sminket és mondják el véleményüket a témával kapcsolatban.

,,Keresem azokat a véleményt formáló tàrsaimat, akik valóban merik vállalni önmagukat, akik megmutatják, hogy mi is teljesen àtlagos emberek vagyunk és ezzel egy kis erőt adunk a nőknek, anyáknak, lànyoknak, vagy akàr férfiaknak.🥰 Miért csak a tökéletes a jó, miért kell vékonyabbnak, szebbnek látszani itt az instagramon, facebook-on? Annyira rossz ez az irány. Miért jó az,ha utána az utcán fel sem ismernek? Tudjátok mennyivel jobb érzés az ha azt mondják neked, ha élőben látnak, hogy te jobban nézel ki élőben, mint a social médiában. Kérlek drága tàrsaim, mert tudom, hogy vagyunk egy páran csináljatok ti is videót, fotót, ezzel a témával kapcsolatban. Időről időre adjunk hangot ennek.”

-írta Szabina az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!