Taylor Swift koszorúslánynak állt barátnője esküvőjén - ifaktor

Lena Dunham színésznő és rendező, rettentően örült, hogy barátnője Taylor Swift is ott lehetett a nagy napján, mikor kimondta az „IGEN"-t.


„Ha a lánybúcsút nézzük és beleszámoljuk a rokonokat, akkor összesen 9-en voltunk. Lehet egy nagy esküvőd kevesebb koszorúslánnyal, de úgy érzem magáért beszél, hogy mennyire izgatott voltam, amiért a legjobb barátaim is ott lehettek."

mondta Lena Dunham.

„A pandémia alatt sok időt töltöttünk a barátaimmal azzal, hogy FaceTimeoztunk és az érzéseinkről beszélgettünk, de néhány legjobb barátomat több mint egy éve nem láttam. Tudod a barátnőimnek rengeteg nehéz dologgal kellett megbirkózniuk velem kapcsolatban az én felnőtt létem alatt, szóval az, hogy valami boldogsággal és örömmel telit ünnepelhettünk végre, egy remek kifogás volt arra nézve, hogy újra együtt lehessünk."

Swift és Dunham nagyon jó barátok, plusz az énekesnő nagyon közel áll Dunham volt pasijához is, Jack Antonoffhoz. Szakmai és érzelmi szálak is fűzik egymáshoz őket. Erről egyébként barátnője tud és nem is okoz neki egyáltalán gondot, pláne most, hogy végre hozzámehetett feleségül Luis Felberhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!