5 híres testvérpár a hazai sztárvilágban - ifaktor
Puskás Peti, Király Viktor, Peller Anna

Szerencsés az, aki tudja, hogy egy testvéri kapcsolat milyen erős tud lenni. Listánk testvérpárjai jó viszonyt ápolnak egymással és mindketten ismertek is lettek a hazai celeb világban.


Peller Anna és Peller Mariann

Annának és Mariannak kisgyermek koruk óta nagyon jó a viszonyuk. Már egész fiatalon Mariann második anyaként tekintett a nővérére. Hiába van már mindkettőjüknek családja, ha fontos dolog történik egymást hívják fel elsőnek. Az a szerencse érte őket, hogy nem csak a magánéletben, de a szakmai kihívások terén is egy csapatot alkothatnak, ugyanis gyakran látjuk őket ketten vezetni a Reggeli műsorát.

Király Viktor és Király Linda

A Király testvérek listánk egyik kakukktojásai, mivel nem ketten vannak, hanem hárman. Viktornak van egy ikertestvére, Benjamin, aki hobbi szinten foglalkozik zenéléssel. Ám másik testvére, Linda miatt került bele cikkünkbe, az aranytorkú énekesnőt viszont nem kell bemutatni a hazai zenei életben.

Tóth Gabi és Tóth Vera

Tóth Gabi talán karrierje egyik legsikeresebb évének tudhatta be a 2021-et, míg nővére Tóth Vera az utóbbi időben kicsit visszavonult a média szereplésektől. Mindketten a Megasztár című műsorban lettek felfedezve. Jelenleg mindkét családban nagy az öröm, hiszen Gabi teljes harmóniában él sztárséf férjével, Krausz Gáborral és kislányukkal, Hannarózával. Verának pedig nemrég kérte meg a kezét szerelme, Pauli Zoli.

Vastag Csaba és Vastag Tamás

Hasonlóan listánk előző testvérpárjához a Vastag fivérek is egy tehetségkutató műsorban robbantak be a zenei életbe, csak ők az X-faktorban. Akkor egymás ellen versenyeztek, de testvéri kötelékükön a mai napig semmi sem ejthet csorbát. Azonban kevesen tudják róluk, hogy van egy harmadik testvérük is, Balázs, aki viszont fivéreivel ellentétben kerüli a nyilvánosságot, de tudja, hogy bármikor számíthat Tomira és Csabára.

Puskás Peti és Puskás Dani

A következő testvér esetében szintén nem egyszerre robbant be az életükbe az ismertség. Ugyanis Puskás Peti - hasonlóan a Tóth lányokhoz - a Megasztárban szerzett magának hírnevet később pedig színházban kezdett el fellépni. Öccsével, Danival pedig 2012-ben alapították a The Biebers nevű zenekarukat, amelynek mai napig oszlopos tagjai és gyakran járnak fellépésekre. Dani nem csak billentyűse, de énekese is a bandának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!