A népszerű TikTokker így áll ki a szivárványcsaládokért - ifaktor
Szomjas Jennifer zöld selyem ingben ül az RTL Reggeli műsor díszletébe

Szomjas Jennifer hazánk egyik legnépszerűbb TikTokkerje, aki vállaltan homoszexuális és rendszeresen kiáll a szivárványcsaládokért. Ezúttal így tette.


A legújabb hashtag, ami a szivárványcsaládok támogatásáról szól, az nem más, mint a: #ugyanaz. A korábbi #acsaládazcsalád hashtag ugyan úgy érvényes még és népszerű, ennek az újnak azonban az a célja, hogy mindenki leírhassa, számára mi az, ami ugyanaz homoszexuálisként.

Szomjas Jennifer például az #ugyanazaszeretet kulcsszót választotta és elárulta, számára miért fontos, hogy kiálljon a homoszexuálisok mellett.

„Mindenképpen kiállok a szivárvány családok mellett….. hogy miért?! Azért, mert reménykedem abban, hogy egy szép napon nekem is lesz egy gyönyörű feleségem akivel biztos vagyok, hogy a legnagyobb boldogságban fogok élni és nevelni a még annál is csodálatosabb iker párunkat🤪igen eldöntöttem helyette is, hogy iker párunk lesz👩👩👧👦👩👩👦👦👩👩👧👧
Nem különbözünk egyáltalán hisz a vágyaink ugyanazok szeretni és szeretve lenni”

- írta bejegyzésében Jenni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!