Titokban házasodott össze Nagy Ervin és Borbély Alexandra - ifaktor
Nagy Ervin és Borbély Alexandra az esküvőjükön

Titokban kelt egybe Borbély Alexandra és Nagy Ervin-tudhatjuk meg a Femcafe információiból. Ervin 2019-ben, Szicíliai utazásuk alkalmával tette fel kedvesének a nagy kérdést.


A járványhelyzet alakulása miatt sajnos két alkalommal is kénytelenek voltak eltörölni az esküvőjük időpontját. Az eredeti tervek szerint a jeles eseményre 2020-ban került volna sor. Nemrégiben viszont titokban megesküdtek.

Egy pár napja, egy esküvői ruhamárka oldalán láthattunk beszámolót a hírről. Alexandrával itt még a nagy napot megelőzően készítettek interjút.

További fejlemény volt, hogy Péterfy-Novák Éva közzé tett egy Instagram-sztorit, ahol egy pár pillanatra látható volt a boldog pár. E mellett Pálmai Anna színésznő, aki a jegyesek kedves barátja, beszédet mondott az esküvőn.

A friss házasok egyelőre még nem terveznek nászutat, mert Alexandra jelenleg is egy filmforgatáson vesz részt. A színésznő elmondása alapján, ha a járványügyi helyzet nem fog romlani, akkor októberre terveznek majd utazást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!