Tokár Tomi aputestről kockahasra váltott - ifaktor
Kovács Dóri, Chloeknows és Tokár Tomi egy fehér lépcsőn ülnek
Az RTL Klubon futó Fókusz műsorvezetője sosem volt kövér, túlsúlyos ember, de úgy tűnik, hogy a sokakat érintő „aputest" forma őt is utolérte, így elhatározta, hogy megszabadul a felesleges kilóktól. De legfőképpen: kockahast szeretne magának varázsolni.


„Pápá aputest! A két fotó között 3 hónap, 2 komoly elhatározás és 1 csapat extra motivációja a különbség. Nagyon az elején járok, de már most rengeteg dolgot változtattam meg az életemben, ami kívül-belül megújít és helyrerak, mert bizony voltak-vannak bajok..."

– írta az Instagram-oldalán Tokár Tomi, akinek sikerült bebizonyítania, hogy egy kis akarat és elszántság kell csak, ahhoz, hogy megvalósítsuk célkitűzéseinket az alakformálás terén.

Bizonyára felesége, Dóri (Chloeknows) is szívesebben fekszik Tomi kockákkal tarkított hasára. Noha jobban belegondolva párnaként talán az „egy nagy kocka" kényelmesebb lehet, de esztétikumra biztosan az új Tomi a nyerő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!