Tokár Tominak még mindig fáj, hogy elvesztette macskáját - ifaktor
Tokár Tomi és családja egymás mellett állnak színes felsőkben

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a népszerű műsorvezető, Tokár Tomi elvesztette szeretett macskáját, Leót, aki családtagként volt jelen életükben.


Tomi ismét a veszteséggel kapcsolatos érzéseiről mesélt követőinek Instagram-oldalán, amiben elárulta, hogy továbbra sincs olyan nap, mikor ne jutna eszébe szeretett négylábúja.

Az eset már négy hónapja történt és Tomiban továbbra is erősen benne él. Követői rengeteg támogató üzenetet írtak a műsorvezetőnek kommentek formájában.

,,Nincs nap, hogy ne jutna eszembe Leó. Viszont mindig van az a furcsa rádöbbenés, hogy sosem lesz már itt velünk. 4 hónapja nem ébreszt fel nyávogva kajáért kuncsorogva, nem fekszik le a monitor elé, hogy ne lássak semmit, nem próbál minden ajtónyitásnál kiszökni a kertbe és sosem ugrik már fel lefekvéskor az arcomhoz két centire. Rohadtul hiányzik, annyira sokat volt velem, velünk és annyi minden történt, aminek részese volt. Random kép a több ezerből és egy pillanat, aminek a hiányát sosem lehet megszokni. Családtag volt és az is marad"

- írta Tomi Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!