Tokár Tomi őszintén vallott a Nyerő Páros műsoráról - ifaktor
Tokár Tomi és Kovács Dóri esküvői fotózáson csókolóznak

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi és felesége, Kovács Dorottya a Nyerő Páros második évadában, 2018-ban szerepeltek és egészen a dobogóig meneteltek, ahol a harmadik helyezésnél estek ki.


Tomi Instagram-oldalán őszintén mesélt a műsorról, amiben pár évvel ezelőtt feleségével is szerepeltek. A műsorvezető úgy érezte, muszáj kiírnia gondolatait követői számára. Lehet, hogy a mostani évad párosait érő, számtalan negatív hozzászólás miatt tette?

„Nem váltunk el, pedig volt, aki ezt jósolta a Nyerő Páros után. Sőt! Kemény 3 hét, nem mondom, hogy életünk legjobb, de az biztos, hogy legnagyobb közös élménye"

- kezdte bejegyzését Tomi, majd így folytatta:

„Kötelezővé tenném minden párnak, hogy kipróbálja és átélje azt a rengeteg közös lelki, fizikai próbatételt, ami - jó esetben - még közelebb hozza az embereket. És nem csak egymást ismertük meg jobban, hanem saját magunkat. Totál más dimenzió ott benn lenni, idegenekkel összezárva és - akárhogy is - megállás nélkül teljesíteni, amit ráadásul több millió ember láthat. Senki nem képes olyan lenni, mint az életben, de nem a megjátszás miatt. Sosem fogjuk elfelejteni"

- olvasható Tomi bejegyzése végén, amiért követői roppant hálásak voltak a műsorvezetőnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!