Tolvai Reni hatalmas hírt jelentett be - ifaktor
Tolvai Reni csipke fehérneműben fekszik egy fehér ágyban, vörös hajjal

Korábban már megírtuk, hogy az énekesnő, Tolvai Reni utalt egy saját sminkkollekcióra Instagram-oldalán, azonban most elárulta, hogy pontosan milyen megtiszteltetés érte.


Akik régebb óta követik az énekesnő munkásságát, már tudhatják róla, hogy a sminkek és a sminkelés világ egyáltalán nem áll tőle távol. Sőt, kimondottan központi téma az életében. Így érthető, hogy Reni hatalmas örömmel jelentette be, hogy a világ egyik vezető sminkmárkájával dolgozhat együtt.

Reninek ugyanis megjelent egy közös kollekciója az Inglot sminkmárkával, ami a Tolvai Reni x Inglot nevet viseli. Az énekesnőnek több mint egy évig titokban kellett tartania ezt rajongói előtt, hiszen azóta dolgoznak a termékeken.

Gratulálunk az énekesnőnek és már alig várjuk, hogy sminkelős videókat láthassunk Renitől, amiket a saját termékeivel készít el.

„Merj nagyot álmodni
Most megtortenik az amire nagyon rég vágytam. Megjelent a TOLVAI RENI X INGLOT KOLLEKCIÓM. Sajat smink kollekcióm van az Inglot professzionális smink márkával. Egy eve dolgozunk rajta, azon hogy tényleg Renis legyen es giga profi. A legnehezebb az volt hogy titokban kellett tartanom . Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a lehetőséget de nagyon nagyon hálás vagyok az egesz Inglot csapatnak, Pap Sárának @sara.p.a.p aki bennem latta meg a lehetőséget es tehetséget, a családomnak, a barátaimnak. Oleg Borisuknak @olegborisukofficial köszönöm a portrét ami pontosan ugy sikerült ahogyan megalmodtam. Nagyon bizom benne hogy ez a kollekció mindegyikotoknek elnyeri a tetszéset mert szerintünk brutalis, minden egyes szint es texturat gondosan kitaláltam es választottam hosszu honapokig amig meglett az igazi. A csomagolas, a design, az arculat nekem nagyon rég a fejemben volt es kiugrik a szívem hogy végre megvalosithattam.
Köszönöm mindenkinek"

- olvasható Reni bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!