Ezzel a hírrel lepte meg Tolvai Reni a követőit - ifaktor
Tolvai Reni legújabb Instagram-bejegyzésében komoly utalásokat tett rá, hogy hamarosan talán saját sminkmárkáját fogja bemutatni követőinek.


A tehetséges énekesnő mindig is hangoztatta, hogy oda van a sminkelésért, de ugyanakkor bármikor bátran megmutatta festék nélküli arcát is az interneten. Igazán jól bánik az ecsettel, hiszen az esetek többségében, mint a fellépéseire, mint pedig a fotózásaira ő maga készíti el sminkjét.

,,Emlékeztek amikor egy éve azt kérdeztem hogy megbiznátok e bennem ha lenne egy sajat smink kollekcióm?"

-tette fel követőinek a kérdést Instagram-oldalán Tolvaj Reni.

Továbbá az énekesnő azt is elárulta, hogy valami komoly és menő dologgal készül. Követői nagyon izgatottan várják a nagy bejelentést és arról faggatják Renit erre mikor kerül sor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!