Sosem találnád ki Tom Hanks legújabb filmes szerepét - ifaktor
Tom Hanks egy díjjal a kezében éppen beszédet mond

Megmelengeti a szívedet és könnyeket csal a szemedbe Tom Hanks legújabb filmje, ahol nem mást alakít, mint Pinokkió megalkotóját, Dzsepettót.


Ez bizony valódi! Élő szereplős rajzfilmben varázsolják elénk Pinokkió történetét, ahol a mesefigura édesapját, megalkotóját nem más játssza, mint Tom Hanks.

NBC

Hanks leginkább Mark Twainre hasonlít a filmben feltűnő szakállával és kócos ősz hajával. A grafikai segítséggel életre keltett Pinokkió, pedig a szokásos sárga sapkában és piros rövidnadrágjában tűnik majd fel.

Az élő szereplős Pinokkió a Disney ötlete volt, amivel vissza szeretné hozni az 1940-es évek nagysikerű rajzfilmjét és ezzel több generációt hozhatna közelebb újra a fából készült kisfiúhoz.

A filmet Robert Zemeckis rendezi majd, aki többek között a szintén Tom Hanks főszereplésével készült Forrest Gumpot is rendezte.

Az eredeti Pinokkió egyébként 1883-ban született meg egy olasz szerző, Carlo Collodi tollából, ugyanakkor az a „mese” egy sokkal depresszívebb verzióban tünteti fel az egész történetet, mint amilyennek a Disney viszontalkotta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!