Tom Hanks meglepetésszerűen beállított egy esküvőre - ifaktor
Tom Hanks szmokingban

„Ez volt a hab a tortán." mondta az esküvőző pár, miután Tom Hanks a semmiből felbukkant a ceremóniájuk helyszínén.


Diciembre és Tashia Farries éppen arra készült, hogy kimondják a boldogító igent, de egy nem várt fordulat történt ekkor. A család, barátok és minden egybegyűlt egyszerre tátotta el a száját, mikor a semmiből egyszer csak felbukkant az Oscar-díjas Tom Hanks.

A pár október 22-én kötött egy életre szóló fogadalmat és a fotózást pedig egy santa monica-i tengerparton tartották, ahol a színész éppen arra járt és beugrott egy két közös képre.

„Éppen a kis közös pillanatunkkal voltunk elfoglalva, majd megláttuk ahogy odasétál hozzánk és lefagytunk. Kellett egy pár másodperc mire feldolgozzuk, hogy mi is történik. Ez volt a hab a tortán a mi nagy napunkon."

mondta Diciembre Farris.

A friss házasok elmondták, hogy kb 5-6 percet volt ott Hanks, amíg beszélgettek és még egy két közös képet is csináltak, majd aztán sok boldogságot kívánt és elment.

„Azt mondta, hogy látta a ceremóniát és nagyon sok kedves szót intézett hozzánk és azt mondta, hogy gyönyörűek vagyunk. Szerelmi tanácsokat is kaptunk és nagyon szerény volt."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!