Top 3 smink ötlet az ünnepekre - ifaktor
Top 3 smink ötlet az ünnepekre
make up brushes and make up brushes

Top 3 smink ötlet az ünnepekre

Cikkünk első sorban a hölgyeknek szól, hiszen kiválogattunk három fantasztikus sminket, amit kedvenc influenszereink az előző években készítettek el az ünnepekre. Mi ezeket ajánljuk nektek.


Módis Gabi

Akik régebb óta követik már a népszerű influenszert, Módis Gabit, ők tudhatják, hogy Gabi profi sminkesként éli a mindennapjait. Így egyértelműen listán elejére helyeztük, hiszen évről-évre fantasztikus smink inspirációkkal látja el követőit. Tőle egy picit extrémebb sminket hoztunk el, aki igazán bevállalós és bátrabban bánik a sminkecsetekkel, annak meleg szívvel ajánljuk.

Karin Dragos

A népszerű influenszer, Karin Dragos két évvel ezelőtt készített egy üde, de ugyanakkor elegánsnak mondható sminket. Ez a smink elkészítése is igényel némi rutint, azonban bátrabban ajánljuk kezdő sminkeseknek is, Gabiéval ellentétben.

Takács Nóra

Ha valakit, akkor Takács Nórát nem hagyhattunk ki listánkból. A szépségszakértő minden évben elkápráztatja rajongóit kifinomult ízlésével. Remek smink és divat tippekkel látja el követőit az ünnepi időszakra. Egy öt évvel ezelőtti smink videójában egy igazán visszafogott, letisztult sminket készített el, amit bátran ajánlunk mindenkinek az ünnepekre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!