Top 5 sztárpár, akik most adtak életet gyermeküknek - ifaktor
5 sztár egymás mellett vágott képen

Összeszedtük nektek azokat a sztárokat, akik nemrégiben lettek anyukák és apukák, ezzel pedig egy nemes úton indulhattak el.


Usher & Jenn Goicoechea

"Sziasztok, az én nevem Sire Castrello Raymond"

tudatta az egész világgal Usher Instagramon, hogy megszületett negyedik gyermeke Október 12-én.

"Én vagyok a Raymond-csapat legújabb tagja."

Park Hae Soo

Instagram / @haesoopark_official

A "Squid Game" című sorozat sorra dönti meg a rekordokat és szinte már az egész világ tudja miről beszél az, aki a japán gyerekjátékok véres versenyéről beszél, mégsem feltétlen ez a legnagyobb siker a sorozat egyik sztárjának az életében. Park Hae Soo, aki a sorozatban Cho Sang-Woo-t alakítja, nem rég jelentette be feleségével, hogy megszületett első gyermekük.

"Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek szerte az egész világon, akik gratuláltak nekem. A mai interjú előtt elmondtam a feleségemnek, hogy bejelentem a nagy hírt és számítson rá, hogy nagyon sokan fognak minket ellepni üzenetekkel."

mondta Park.

Macklemore & Tricia Davis

Instagram / @baba_g

Macklemore felesége a következő sorokat írta gyermeke érkezését követően Instagramra:

"Hat héttel ezelőtt a Szarvas Hold árnyékában, ez a gyönyörű ember belecsöppent az életünkbe. Nehezen, de nyugodtan érkezett, leginkább csak megfigyelni a két sürgő-forgó dervist maga körül. Köszöntelek itthon Hugo...."

Cardi B & Offset

Instagram / @cardib

Szeptember negyedikén látott napvilágot a világhírű rapperek Offset és Cardi B második közös gyermeke. Instagramon is közzétették a nagy hírt, amihez csak annyit írtak:

"9/4/21🦕💙🧸"

Kirsten Dunst & Jesse Plemons

Instagram / @kirstendunst

Kirsten Dunst és Jesse Plemons a koronavírus helyzet alatt úgy döntöttek, hogy a legjobb, ha titokban tartják második gyermekük érzekését. Aztán pedig egy interjúban később Kirsten elmondta, hogy szinte már minden mozdulat fájt neki és úgy érezte, képtelen mozogni. A szülés rendben zajlott, ugyanakkor nagyon nehéz volt, viszont így a Dunst család már 4 fősre duzzadt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!