Top6 sztárpár, akik már több mint húsz éve vannak együtt - ifaktor
Goldie Hawn és Russel Crowe a vörös szőnyegen
Vannak, azok a hollywoodi kapcsolatok, amelyek sikeresen kiállják az idő próbáját. Azok a színészek, akiknek látszatra rendezett családi életünk van, a szakmájukban is közkedveltebbé válnak a rajongójuk szemében. Bemutatunk nektek hat, olyan sztárpárt, akik már több, mint 20 éve élik az életüket egymással.


Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 

A színész és felesége idén ünnepelte 25. házassági évfordulójukat. Jackman úgy nyilatkozott, hogy két héttel megismerkedésük után tudta, számára Deborra az igazi. A szintén ausztrál színésznő egyébként 13 évvel idősebb férjénél.

David és Victoria Beckham

David és Victoria 1999 óta házasok. Az ex-Spice Girls tagnak és a focistának négy közös gyermeke született: Brooklyn, Harper, Romeo és Cruz David. A pár kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, de a mai napig kitartanak egymást mellett és elnézve Instagram-bejegyzéseiket boldogabbak, mint valaha.

Will és Jada Pinket Smith

Will és Jada kapcsolata akkor kapott nagyobb figyelmet, mikor tavaly Jada meghívta férjét saját talk-showjába, ahol nyíltan mesélt Willnek korábbi viszonyáról. Állításuk szerint a pár, akkor éppen külön volt és nagy küzdelmek árán, de végül visszataláltak egymáshoz. Többször felreppent a hír, hogy nyitott kapcsolatban élnek, amit később a sztárpár – hosszas tagadás után – elismert. Szerintük a házasság nem börtön, ezért a bizalom legmagasabb szintjét és a szabadságot is megadják egymásnak. A pár 1997-ben házasodott össze.

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson 35 éve vannak együtt és ebből 32 éve élnek házasságban. A pár nagyon sok mindenen keresztül ment, köztük legidősebb gyermekük drogfüggőségén és Rita mellrákján. Rita szerint természetesen az orvosok is közrejátszottak gyógyulásában, de ami igazán segített rajta az férje jelenléte. Hanks szerint a sikeres házasság titka az időzítés, érettség és az intimitás iránti igény.

Goldie Hawn és Kurt Russel

A pár majdnem 40 évvel ezelőtt talált egymásra és kapcsolatuk azóta is töretlen. Egy közös gyermekük született ez idő alatt. A riporterek állandóan azt kérdezgetik tőlük, hogyha ennyi ideje együtt vannak miért nem házasodnak össze. Mire ők viccesen mindig csak azt felelik, hogy pont azért működik a kapcsolatuk, mert bizsergető érzés számukra kimondani, hogy még csak randizgatnak.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 

Listánk legfiatalabb párosa, szintén hosszú közös éveket tudhat maga mögött, konkrétan 21-et. A színészek két évvel házasságkötésük előtt ismerkedtek meg 2000-ben. Azóta két közös gyermekük is született. Több közös filmben is szerepeltek, mint például a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, vagy a Scooby-Doo – A nagy csapat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!