Top8 híresség halloweeni jelmeze - ifaktor
Travis Barker és Kourtney Kardashian halloweenkor

A hazai és külföldi hírességek idén is kitettek magukért, ami a jelmezüket illeti halloween estélyén. Bár az igazi meglepetést, nem minden esetben azok okozták, akikre számítottunk volna. Elhoztuk nektek a 8 legkreatívabb híresség jelmezét.


Doja Cat 

Gyerekkorunk egyik legnagyobb rejtélye volt, hogy miért nem látszódik a polgármester titkárnőjének arca a Pindúr pandúrok című mesében. Doja Cat ennek az okát ugyan nem leplezte le, de fényt derített az arctalan hölgyre, ugyanis az ő karakterét testesítette meg halloween estélyén.

Lil Nas X

Lil Nas X szintén Instagram-oldalán osztotta meg követőivel kivé alakult állt. Nem mást választott ijesztő jelmezének, mint Lord Voldemort karakterét. A jelmezben a rapper kosárlabdázik és Tiktok-videókat is készített.

Madonna

Madonna úgy tűnik egy évet elcsúszott a jelmeze aktualitását illetően. Hiszen Harley Quinnek öltözett, akinek karaktere tavaly aratott igazán nagy sikert halloween estélyén, mint itthon, mint pedig külföldön. Ennek ellenére az énekesnő igazán jól néz ki és továbbra is több évtizedet letagadhatna korából.

Britney Spears

Britney Spearsnek nem is jelmeze volt igazán ijesztő, hanem a történet, amit kitalált hozzá. Instagram-oldalán osztotta meg a rövid kis beszámolót, amiben egy fiatal lány meggyilkolásának ugye megoldatlan marad. Az énekesnő csuklójával megkötözve, véresen és lenge hálóingben fekszik a földön.

Kourtney Kardashian és Travis Barker

Kourtney Kardashian és Travis Barker idén halloweenkor összeöltöztek. Az újdonsült jegyesek az Ollókezű Edward című film szerelmes párjának karakterébe bújtak. A követőik imádták a jelmezüket, több híresség is hozzászólt Kourtney képe alá köztük testvére, Khloe Kardashian és Paris Hilton is.

Vajna Timea

Vajna Timi nem éppen jelmeze ijesztő jellegével vívta ki követői figyelmét, sokkal inkább azzal, hogy alig fedett testéből valamit öltözéke. Idén két jelmezzel is készült, az egyik egy fehér angyalka, a másik pedig egy moulin rougei táncosnő.

Lady Szomjas

Lady Szomjas listánk előző jelöltjéhez hasonlóan szintén két jelmezbe is bújt az idén. Láthattuk őt az ijesztő apáca jelmezben és Chucky baba női megtestesítőjeként is. Követőit kérdezte nekik melyik öltözet tetszik jobban, akik egyértelműen az utóbbit választották.

Zimány Linda

Zimány Lindát első látásra szinte fel sem lehet ismerni csontváz királynőként. Maszkja elkészítésekor minden apró részletre figyeltek sminkesei. A követői odáig voltak nemcsak sminkjéért, de a ruhájáért is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!