Így néz ki a világ első Down-szindrómás topmodellje - ifaktor
Sofia Jirau egy modell-fotózáson mosolyog

Sofia Jirau történelmet írt! Még pedig azzal, hogy ő lett az első Down-szindrómás topmodell, aki a Victoria’s Secretnek modellkedhet.


A 24 éves puerto rico-i modell Valentin-napon tudta meg, hogy sikerült neki a munka, így a Love Cloud Collection fehérneműi munkája után, valami sokkal nagyobb és nevesebb dologba vághatja a fejszéjét. A 24 éves modell 17 másik lánnyal együtt fog szerepelni a cég reklámjaiban.

„Egyszer megálmodtam, aztán addig dolgoztam, míg most az álomból valóság lett. Végre elmondhatom a legnagyobb titkomat: Én vagyok az első Down-szindrómás Victoria’s Secret modell.”

A rajongói egészen 2019 óta követik a modellt, hisz akkor vágott bele a szakmába. Azóta számos felkérése akadt és igen keményen dolgozott azért, hogy most ez valóra válhasson. Nagyon boldog és büszke magára amiért sikerült, valamint hálás a cégnek is, hogy meglátták benne azt, amit ő is képvisel, miszerint a „modellkedésben nincsenek határok”.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!