Tóth Andi nyeri a DWTS új évadát? - ifaktor

A fiatal énekesnő, Tóth Andi a táncos show műsor első részében már hatalmasat tarolt és hazánk egyik legtehetségesebb előadójának kiáltották ki. Semmi kétség, Tóth Andi nem csak az éneklésben profi, hanem táncolni is kiválóan tud.


Tóth Andi hétről-hétre tarol a DWTS műsorában. Így történt ez az előző adásban is, ahol szinte már győztesnek kiáltották ki az énekesnőt.

Andi a színpadra született és minden porcikájának remekül áll. A fiatal sztár, ha reflektorfénybe kerül, egész egyszerűen ragyogni kezd. Mi maximálisan egyetértenénk azzal, ha ő nyerni a DWTS új évadát.

Az első adás után Andi és táncpárja, Andrei 36 pontot kaptak a tangójukra, majd most hétvégén egy pont híján maximális pontszámmal végeztek a szambával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!