Tóth Dávid még mindig hisz a szerelemben - ifaktor
Tóth Dávid olimpikon
3 meghökkentő érdekesség A Nagy Ő versenyzőiről
Instagram / @davidtoth_kayak

Tóth Dávid még mindig hisz a szerelemben

Tóth Dávid igazán meg akarta találni a műsorban, azt a nőt, akivel leélheti élete hátralévő részét. Sajnos emiatt csalódottnak érzi magát, de ettől függetlenül semelyik döntését sem bánta meg.


Tóth Dávid nehéz döntést hozott meg, amikor Laurát választotta A Nagy Ő döntőjében. Ugyanakkor nehéz volt megválnia a többi lánytól, hiszen elég sok időt töltött velük, többel szorosabb kapcsolatba is került, de egyáltalán nem bánta meg egyik döntését sem, amit a műsorban hozott.

Dávid a Mokkában, továbbá Instagram-oldalán árulta el a rajongóknak, hogy már sajnos nem alkotnak egy párt Laurával. Rengeteg élménnyel gazdagodtak a közös nyaruk alatt, de már csak barátként tekintenek egymásra. Dávid csalódottnak érzi magát, de nem Laura miatt, hanem mert őszintén remélte, hogy a műsorban megtalálja igaz szerelmét, ezért is tett meg mindent A Nagy Ő-ben ennek érdekében. De azért még mindig hisz a szerelem erejében és úgy gondolja, az bárhol rátalálhat a jövőben.

,,Két hónapig voltunk együtt és ez idő alatt rájöttünk, hogy nem passzolunk igazán egymáshoz.”
,,A forgatást úgy fejeztük be, hogy szerelmesnek éreztem magam. Hosszú idő után először!”
,,Majd a forgatás végeztével tudtunk tényleg kettesben lenni, kamerák nélkül először beszélgetni egymással. Ekkor nyílt alkalmunk igazán megismerni egymást, ez volt a legizgalmasabb időszak. Sajnálom, hogy végül nem jött össze kettőnk között a dolog, pedig hittük, hogy működni fog!
Mielőtt megkérdeznétek: nem gondolom, hogy más lányt kellett volna választanom, akkor, ott a szívemre hallgattam és most sem döntenék másképp.”
,,A legfontosabb pedig, hogy a mai napig jóban vagyunk Laurával és tiszta szívemből kívánom neki, Annabellának és a többi lánynak is, hogy találják meg a boldogságot!”

-írta Instagram-bejegyzésében Tóth Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.