Krausz Gábor helyretette Tóth Gabi utálóit - ifaktor
Tóth Gabi és Krausz Gábor

Krausz Gábor már gyomorszorítónak érzi a tehetetlenséget, az végett, hogy ennyien bántják feleségét, Tóth Gabit az interneten. Most már ő is felszólalt és helyretette a rosszakarókat.


Tóth Gabi az utóbbi időben sokszor kap kritikát a közösségi oldalakat, főleg olyanokat, amelyek nem munkáját, hanem személyét minősítik. Az énekesnő korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy szerencsére a valóságban nem érzi ezt a gyűlölet hullámot, amit az interneten igen.

Nemrég egy újabb dal feldolgozását hozta el nekünk, a Mennyből az angyalt, ami miatt szintén sokan támadták. Most férje Krausz Gábor állt ki mellette, mivel Gábor szerint is már, olyan szintre jutott ez a rengeteg bántó komment mennyiség, hogy ezt már ő sem hagyhatja szó nélkül.

,,Sokáig csendben tűri az ember, hogy élete párját olyan jelzőkkel illetik, minősítgetik, amiért a való életben biztosan járna egy jól irányzott tasli. Persze, az erőszak sosem célravezető, de az törjön pálcát felettem, aki nem védené, óvná meg a szíve választottját, ha nyilvánosan köpködnék vagy brutális szavakkal illetnék az utcán. Az online világban azonban erre sincs lehetőség, igazából már az értelmes párbeszédre sem.”
,,A karácsonyról, a szeretet ünnepéről szól. Néhány “véleményvezér”, “újságíró” ezt nem nézte jó szemmel és újabb gyűlölet hullámot gerjesztett. Advent idején, a szeretet ünnepére készülve. Arctalan, névtelen embereket hergelve. Mindezt a tolerancia és elfogadás jegyében. Őszintén szólva valahol számítottunk rá, mégis meglepődtünk.. vagy sokkal inkább elszomorodtunk.”
,,Tényleg ide jutott ez a világ? A tehetetlenség pedig, amit egy férj ilyenkor érez gyomorszorító.”

-írta Krausz Gábor Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.