Tóth Gabi nagy félelmével birkózott meg a napokban - ifaktor
Tóth Gabi egy autó csomagtartójában ül
Mint minden zenei előadónak, Tóth Gabinak is van több színpadi félelme, amelyből az egyiket a Csináljuk a fesztivált! című műsor legutóbbi adásában le is tudott küzdeni.

Lezajlott a Csináljuk a fesztivált! című műsor utolsó középdöntője is. A jövőheti finálé során pedig összesen kilenc produkcióból kell kiválasztani a zsűrinek az évszázad magyar slágerét. A verseny nagyon szoros volt, ugyanis az első helyen holtverseny alakult ki Miller Zoltán, Király Viktor és Fehérvári Gábor Alfréd között.

Tóth Gabi is indult a műsorban, azonban az énekesnő a legutóbbi középdöntőben kiesett. Gabi állítása szerint ennek ő csak örül, ugyanis egy számára rendkívül nehéz dalt adott elő. Továbbá úgy érzi nem biztos abban, hogy el tudta volna még egyszer énekelni Seress Rezső szerzeményét, a Szomorú vasárnap című dalt.

,,Nagyon köszönöm a rengeteg gratulációt tegnap óta! 🙏🏻
Seress Rezső- Szomorú vasárnap című dalát énekelni a Csináljuk a fesztivált! -ban lelkileg megterhelő volt. Hálás vagyok, hogy bejutottam a középdöntőbe és azért is, hogy itt véget ért számomra a műsor.🙏🏻 nem vagyok ugyanis biztos abban, hogy el tudtam volna énekelni mégegyszer ezt a dalt.. nagyon köszönöm a @duna.televizio -nak, és @itsanikamedvegy -nek, hogy újra képernyőre varázsolta ezt a szuper műsort! Köszönöm, hogy megküzdhettem az egyik nagy színpadi félelmemmel! Soha nem mertem elénekelni , mert azt éreztem, hogy nem bírom el! Nekem ez is egy fejlődés volt lelkileg, hogy vállaltam 🙏🏻
Szép estét mindenkinek❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Gabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!