Tóth Gabi még mindig őrülten szerelmes a férjébe - ifaktor
Tóth Gabi autója mellett áll fekete kabátban

Tóth Gabi egy igazán őszinte blogbejegyzést osztott meg a minap, amelyben újra betekintést enged családjuk mindennapi életébe.


Tóth Gabi Valentin napon igazán szentimentális hangulatba került, amit meg is osztott a rajongóival. Legújabb blogbejegyzésében egy őszinte szerelmi vallomást fogalmazott meg, amelyért oda voltak a követői.

A fiatal édesanya elárulta, hogy a házasság bizony egy igazi hullámvasút, de mindketten kitartanak egymás mellet és szerelmük továbbra is töretlen. Gabi elmesélt pár privát pillanatot is, mint például, hogy gyakran nézi férjét alvás közben vagy, hogy Gábor és kislányuk, Hannaróza sokszor főznek együtt.

,,Valentin nap ❤️ Igazából számomra nem lenne olyan fontos ez az esemény, de mégis az lett, mert Krauszommal 4 évvel ezelőtt pont ilyentájt találkoztunk először (persze 13-án, mert nehogymár Valentin napon legyen az első randink😂). Azóta is minden nap hálát adok érte, néha persze azért az agyamra is tud menni…”

-írta Instagram-bejegyzésében Gabi.

Tóth Gabi teljes blogbejegyzését ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!