Tóth Gabi nem hitt a szemének, olyan felkérést kapott - ifaktor
Tóth Gabi fehér ingben, fekete kalapban-fotózáson
Súlyos betegségéről vallott Tóth Gabi
Instagram/@tothgabi

Tóth Gabi nem hitt a szemének, olyan felkérést kapott

Nem csak Tóth Gabi, de az énekesnő rajongói is nagyon örültek a hírnek, amit Gabi egyik legújabb Instagram-bejegyzésében osztott meg velük. Az énekesnő egy új cigány musical dalait fogja előadni idén nyáron.


Tóth Gabi egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében árult el a követőinek egy olyan hírt, amelyet még ő maga sem akart elhinni. Nem titok, hogy az énekesnő egyik kedvenc zenekara a Ghymes együttes, amelynek alapító tagja vette fel a kapcsolatot Gabival.

Szarka Tamás egy új cigány musicallel állt elő, amelyet a nyár végén fognak bemutatni. Gabi fog fellépni a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és előadni ennek az új szerzeménynek a dalait. Az énekesnő hatalmas megtiszteltetésnek érzi a felkérést.

,,Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, az egyik kedvenc zenekarom a Ghymes együttes alapító tagja. Kétszer is el kellett olvasnom azt az emailt, amit még februárban küldött, hogy biztosan jól olvasom e, nekem szól ez a fantasztikus felkérés🙈 Tamás írt egy cigány musicalt , amiből album is készül!”

-írta Gabi az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!