Tóth Gabi nem nyugszik, matyó mintás autóval jár - ifaktor
Tóth Gabi matyómintás autó.
Tóth Gabi matyó hímzéses autóval közlekedhet mostantól az utakon. A 12 milliós egyedi Jeepet férje, Krausz Gábor vitte haza és lepte meg vele Gabit.

Tóth Gabi nagyon meglepődött az ajándékon és óriási volt az öröm, amikor meglátta az egyedi díszítést az új járgányon, amelyet matyó minták tettek különlegessé.

Az énekesnő a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában is egy népies, kalotaszegi ruhában jelent meg, a fején pedig egy párta volt.

A fejdísz kapcsán elárulta, hogy nem is lehetne rajta, hiszen férjezett nők nem viselhetnék, de ahogy ő fogalmazott, még csak félig ment férjhez, ugyanis a templomi szertartás egyelőre hiányzik Krausz Gáborral.

Gabi többször tanúbizonyságot tett kereszténysége mellett. Mindezt azért nézik rossz szemmel Gabi kritikusai, mivel úgy érzik, hogy mindeddig erről hallgatott és most is csak azért hangoztatja, hogy újabb lehetőségekhez jusson. Ennek az volt a tetőpontja, amikor kiderült, hogy ő (is) fog énekelni a pápalátogatáskor a Hősök terén, amivel sokat bántották a social médiában az énekesnőt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!