Tóth Gabi reagált a bántásokra, amiket sminkje miatt kap - ifaktor
Tóth Gabi mintás fehér felsőben

Az énekesnő bármikor bátran megmutatja smink nélküli arcát, ahogyan azt most is tette.


Tóth Gabi az utóbbi időszakban kap hideget-meleget a közösségi oldalán. Egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében, azonban reagált a sértésekre, amiket kap. A énekesnő gyakran kap, olyan üzeneteket, amelyben kritizálják őt túlzottan erős sminkjei miatt.

,,Azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a #nomakeup story.. miközben mai napig kapom én is a leveleket, hogy “peeeersze, mert csak full sminkben mered magad kitenni már” és társai… annyira túl vagyok már ezen.. miért ne merném megmutatni?”

-kezdte Gabi a bejegyzésében.

Az énekesnő médiaszereplései során szinte elengedhetetlenek az erős sminkek és Gabi is elárulta, hogy bár imád sminkelni, de bátran meg mutatja magát akár anélkül is. Bejegyzésében először sminkkel majd pedig teljesen anélkül láthatják őt a követői.

De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol , hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni , mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett.. szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó …

-zárta le az énekesnő.


Ne hagyd ki!