A tudatos bőrápolást felváltja a tudatos hajápolás? - ifaktor
A tudatos bőrápolást felváltja a tudatos hajápolás?
photo of woman leaning on yellow surface
Photo by kyle smith on Unsplash

A tudatos bőrápolást felváltja a tudatos hajápolás?

Az elmúlt pár évben egyre népszerűbbé vált - első sorban a közösségi médiának köszönhetően -, a tudatos bőrápolás, melynek egyik nagykövete, Takács Petra most a tudatos hajápolásba is belekóstol.


Takács Petra a közösségi médiában kezdte el népszerűsíteni a tudatos bőrápolást. Szórakoztató és könnyen emészthető TikTok-videókkal, illetve tartalmas és tanulságos YouTube-videókkal teszi mindezt.

Mára már közel 30 ezer feliratkozója van YouTube-csatornáján és már több mint 75 ezren követik a TikTokon. Petra már számtalan sikersztorit tudhat maga mögött. Rengeteg nő életét változtatta meg tudása átadásával és most úgy tűnik nem csak az arcbőrre koncentrál a továbbiakban.

Nemrégiben készített egy új videót, amiben a már bőrápolással kapcsolatban is megismert Revox márkát népszerűsíti, ám ezúttal hajápolásra szánt termékeket mutatott be. Úgy tűnik Petra tovább színesíti a palettáját és már nem csak a bőr, hanem a hajápolásban is segíti a nőket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!